Anlita SWL för takstolskonstruktion

På SWL har vi en lång och stolt historia inom takstolskonstruktioner. Vårt företag grundades för 60 år sedan i Dalarna, och vi har sedan dess etablerat oss som erfarna och kunniga tillverkare av högkvalitativa takstolar, både i vår hemregion och över hela världen.

Om du är intresserad av att få hjälp med din takstolskonstruktion, tveka inte att kontakta oss på SWL. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta takstolslösningen för din byggnad och att förvalta vårt industriella arv tillsammans med dig.

Bevarar ett stolt arv

Vårt ursprung ligger i Smedjebackens järnverk, och vi är stolta över vårt industriella arv. Vi har väl förvaltat våra rötter och med åren förädlat våra tillverkningsprocesser, vilket har resulterat i vår SWL-balk, som är ett välkänt begrepp inom byggindustrin.

Brett utbud av takstolskonstruktioner

Vårt breda utbud av takstolskonstruktioner inkluderar mer komplexa stålkonstruktioner, och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och hållbara produkter. Våra ståltakstolar är en bra lösning för byggnader som kräver extra styrka och stabilitet, och de kan anpassas efter våra kunders specifika behov.

Allt tillverkas i egna lokaler

Vår produktion av takstolar i Dalarna sker helt och hållet i våra egna lokaler. Vi tar hand om allt från ritning till färdig stålprodukt inomhus. Vi har också en målaravdelning i samma lokaler, så att vi kan producera med precision och effektivitet.

Givetvis testar vi noggrant alla takstolar vi tillverkar i Dalarna, precis som alla andra produkter, innan de lämnar vår fabrik. Vi följer alla kvalitetsstandarder och myndighetskrav för att säkerställa att våra kunder känner sig helt trygga med våra produkter. Det är viktigt för oss att takstolarna som vi tillverkar i Dalarna håller för tidens tand och kan klara de påfrestningar de kan tänkas utsättas för, som väder, vind och speciellt snö. Vi bygger för framtiden.

Takstolar stål

Vill du veta mer? Kontakta oss!