Takstolar stål

Takstolar stål – Här i våra klassiska industrilokaler i Smedjebacken, Dalarna så tillverkar SWL riktigt bra takstolar av stål. Ingen storlek är för liten, eller stor. Vi har ritat och färdigställt takstorlar från tio till 80 meter i våra fabrik.

Vårt företag har existerat i 60 år och sedan starten har vi varit marknadsledande. I dag är SWL-balken ett begrepp inom byggindustrin. Anledningarna till att vi fortfarande tillverkar de bästa stålkonstruktionerna är flera.

En viktig orsak är att vi har vårt ursprung i den äkta och genuina stålindustrin. SWL föddes inom Smedjebackens järnvärk en gång i tiden. Traditionens makt är stor, detta har gjort att vi har kunnat använda vår historia till att omsätta den i handling och utforma framtidens takstolar.

Vi har också hela produktionen i våra lokaler. Från ritbordet till färdigställandet i fabrik. Dessutom finns det ett måleri i våra lokaler. På det sättet kan vi med en liten och slimmad organisation på kort tid och till ett bra pris bygga de bästa takstolar av stål, helt efter era önskemål.

Vi testar självklart alla stålkonstruktioner som lämnar vår fabrik väldigt noggrant. Allt sker givetvis också efter alla kvalitetskrav, standarder och myndighetsföreskrifter. Våra kunder ska kunna känna sig helt trygga med våra produkter, att de håller över tid och är slitstarka.

För oss är det också viktigt att förutse alla påfrestningar som takstolarna kan tänkas utsättas för. Väder och vind, inte minst snö har en stor påverkan på tak. Ingen byggnad som har takstolar från SWL ska riskera några ras. Hos oss är säkerheten livsviktig, vi äventyrar inte med liv eller vårt renommé för den delen.

Takstolar stål