Takstolar i stål – söker du pris?

Söker du takstolar i stål som håller hög kvalitet? SWL med egen fabrik i Smedjebacken har lång erfarenhet av branschen, och ligger bakom många konstruktioner i allt från små till stora byggnader. Kontakta oss här för att få en offert med pris.

Marknadsledande tillverkare av takstolar i stål

Vårt företag har existerat i 60 år och sedan starten har vi varit marknadsledande. I dag är SWL-balken ett begrepp inom byggindustrin. Anledningarna till att vi fortfarande tillverkar stålkonstruktioner av hög kvalitet är flera.

En viktig orsak är att vi har vårt ursprung i stålindustrin. SWL föddes inom Smedjebackens järnverk en gång i tiden. Vi har förvaltat vårt industriella arv väl, och med åren förädlat process och tillverkning.

 

Produktion av ståltakstolar i egna lokaler

Vi har också hela produktionen i våra lokaler. Från ritbordet till färdigställandet i fabrik. Dessutom finns det ett måleri i våra lokaler. På det sättet kan vi producera med precision och en effektiv arbetsprocess.

Vi testar självklart alla stålkonstruktioner som lämnar vår fabrik väldigt noggrant. Vi följer kvalitetskrav, standarder och myndighetsföreskrifter. Våra kunder ska kunna känna sig helt trygga med våra produkter, att de håller över tid och är slitstarka.

För oss är det också viktigt att förutse alla påfrestningar som takstolarna kan tänkas utsättas för. Väder och vind, inte minst snö har en stor påverkan på tak.  Hos oss är säkerheten livsviktig.

Takstolar stål

Vill du veta mer? Kontakta oss!