Takstolar för pulpettak

Om du söker högkvalitativa takstolar för pulpettak är SWL Stålkonstruktioner den rätta leverantören för dig. Med vår långa erfarenhet inom branschen och vår expertis inom konstruktioner av stål kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

Våra takstolar för pulpettak finns i olika utföranden som passar olika taktyper. Vi rekommenderar parallellfackverk för pulpettak, som är en av våra specialiteter.

Takstolar i stål

Vi tillverkar våra takstolar för pulpettak i stål. Detta av flera anledningar. Till att börja med för att stål är starkt, hållbart och tåligt, vilket gör det lämpligt för takkonstruktioner som utsätts för olika väderlekar och påfrestningar. Stål är också lätt att bearbeta och kan formas på många olika sätt, vilket gör det möjligt att skapa konstruktioner som passar olika taktyper och behov. 

Vår produktion sker i egna lokaler

All produktion sker inhouse i våra lokaler i Smedjebacken, Dalarna. Detta ger oss möjlighet att producera med precision och effektivitet, samt att vi har vårt eget måleri inrymt i lokalerna. Vi testar noggrant alla våra stålkonstruktioner innan de lämnar fabriken för att säkerställa att de håller måttet mot alla påfrestningar de kan utsättas för, såsom väder och vind, snö och myndighetskrav.

Kontakta oss gärna för mer information och för att få en offert med pris på våra takstolar för pulpettak. Vi hjälper gärna till med att välja rätt lösning för dina behov och ser till att du kan känna dig helt trygg med våra produkter, som håller över tid och är slitstarka.

Metadesc: SWL Stålkonstruktioner erbjuder högkvalitativa takstolar för pulpettak i hållbart stål. Specialister på parallellfackverk. Kontakta oss för offert och mer information.

Parallelfackverk

Vill du veta mer? Kontakta oss!