Söker du takstolar i Dalarna?

Är ni ett företag som behöver takstolar i Dalarna av högsta kvalitet? SWL Stålkonstruktioner AB med egen fabrik i Smedjebacken är ledande inom konstruktion och tillverkning av stålfackverk, samt takstolar i stål, och har stor erfarenhet av att rita och konstruera stålkonstruktioner till allt från små till stora byggnader.

Kontakta oss här för att få en offert på takstolar i Dalarna.

Dalarnas ledande tillverkare av takstolar i stål

Vi har funnits i 60 år från vår början i Dalarna i efterkrigstiden. Vi startade inom Smedjebackens järnverk en gång i tiden och har sedan dess etablerat oss som erfarna och kunniga tillverkare av takstolar i Dalarna, liksom resten av världen. Vår SWL-balk är numer ett välkänt begrepp i byggindustrin.

Just att vårt ursprung finns i Dalarnas stålindustri, anser vi vara en av våra framgångsfaktorer. Vi har väl förvaltat vårt industriella arv och med åren förädlat våra tillverkningsprocesser.

Våra takstolar i Dalarna tillverkas i egna lokaler

Hela vår produktion av takstolar i Dalarrna sker i våra egna lokaler. Vi gör allt från det vi kallar hemma – från ritning till tillverkad stålprodukt. Vi har därtill ett måleri i samma lokaler, så att vi kan producera både med precision och på ett effektivt vis.

Givetvis testas noggrant alla de takstolar vi tillverkar i Dalarna – liksom allt annat vi tillverkar – innan det lämnar vår fabrik. Vi följer samtliga krav på kvalitet, standarder och samtliga gällande myndighetsföreskrifter. Vi vill att våra kunder känner sig fullständigt trygga med våra produkter. Att våra takstolar i tillverkade i Dalarna håller för tidens tand och tål påfrestningar som de kan tänkas utsättas för – som väder, vind och inte minst snö  – är något vi ser som livsviktigt. Vi bygger för framtiden.

Takstolar stål

Vill du veta mer? Kontakta oss!