Takstol och fackverk från SWL Stålkonstruktioner

När du behöver högkvalitativa takstolar och fackverk är SWL Stålkonstruktioner det bra valet. Vi är tillverkar takstolar och fackverk av stål, ett material som är starkt, hållbart och resistent mot rost.

Våra takstolar och fackverk är tillverkade med hög precision och vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet för våra kunder. Vi erbjuder även professionell installation av våra produkter för att säkerställa att de monteras på ett säkert och professionellt sätt.

Vi hjälper till med att välja rätt lösning för dina behov. Få ett kostnadsförslag genom att kontakta oss.

Dalarnas främsta konstruktör av takstolar och fackverk

På SWL Stålkonstruktioner har vi en lång historia som tillverkare av stålkonstruktioner. Vi startade vår verksamhet för 60 år sedan i Dalarna, där vi en gång i tiden ingick i Smedjebackens järnverk. Sedan dess har vi etablerat oss som erfarna och kunniga tillverkare av stålkonstruktioner som takstolar och fackverk i Dalarna, men även på den internationella marknaden. Vår SWL-balk är numera ett välkänt begrepp inom byggindustrin.

Vi anser att vårt ursprung i Dalarnas stålindustri är en av våra styrkor som företag. Vi har väl förvaltat vårt industriella arv och med åren förädlat våra tillverkningsprocesser, vilket har gjort oss till ett mycket erfaret och kunnigt företag inom tillverkning av takstolar. Vi är stolta över vår historia och ser alltid fram emot att fortsätta att utvecklas och förbättras inom vårt område.

All tillverkning i egna lokaler

Att ha all tillverkning av takstolar och fackverk i egna lokaler är en fördel för SWL Stålkonstruktioner på flera sätt. För det första ger det oss möjlighet att själva kontrollera kvaliteten på våra produkter, vilket säkerställer att vi alltid levererar högkvalitativa produkter till våra kunder. Detta är särskilt viktigt när det gäller stålkonstruktioner, eftersom styrka och hållbarhet är avgörande för deras funktion.

Att ha all tillverkning i egna lokaler gör också att vi kan vara mycket flexibla och snabbt kan anpassa oss till våra kunders behov. Vi kan tillverka takstolar och fackverk i olika former och storlekar, och vi har även möjlighet att snabbt leverera produkterna till våra kunder.

Att ha all tillverkning i egna lokaler är även bra för miljön, eftersom det minimerar transportbehovet och därmed minskar utsläpp av koldioxid. På SWL Stålkonstruktioner är vi alltid angelägna om att minimera vår miljöpåverkan och att bidra till en hållbar framtid.

Takstolar stål

Vill du veta mer? Kontakta oss!