Upptäck SWL Stålkonstruktioner AB – för marknadsledande svensk hantverkstradition inom stålkonstruktioner. Med över 70 års erfarenhet och en stark förankring i Smedjebacken har vi utvecklats och levererat kvalitet åren. Vår stolta svenska byggtradition och våra marknadsledande produkter är resultatet av långvarigt engagemang och expertis.
 
 
Vi tillverkar stålkonstruktioner till bland annat fackverk och takstolar i våra egna lokaler i Dalarna. Genom hela tillverkningsprocessen, från konstruktionsavdelningen till fabriken, bibehåller vi en perfekt kontroll över kvalitet och säkerhet. SWL är stolta över att erbjuda kvalitetssäkrade produkter, certifierade av Nordcert enligt SS-EN 1090-1.
 
 
SWL har bevarat vår genuina hantverkstradition samtidigt som vi ständigt strävar mot att möta framtidens krav. Som marknadsledare kombinerar vi klassisk kvalitet med modern tillverkning för att möta globala behov samtidigt som vi förblir rotade i Sverige.
 
 
SWL har haft många nöjda kunder genom flera generationer och en imponerande referenslista av stora och små företag och byggen. Vi är dedikerade till att ge våra kunder trygghet genom hela processen, från kontakt med våra säljare till färdigmontering. Vid beställning av stålkonstruktioner från SWL garanterar vi kvalitet, hållbarhet och säkerhet – ett litet företag med stor kunskap och personlig service.
 
 
Utforska vårt sortiment av specialdesignade stålkonstruktioner, inklusive fackverk och takstolar i olika storlekar. Från vår fabrik skickar vi ut specialdesignade produkter och vår flexibla organisation möjliggör anpassning efter kundens unika behov. Låt SWL vara din partner när du vill konstruera i och med stål.