Stålkonstruktion för industri

När du vill bygga robusta och hållbara stålkonstruktioner för industrin, låt SWL Stålkonstruktioner vara ditt självklara val. Vi levererar högkvalitativa konstruktioner i stål för industrin och erbjuder en bred produktportfölj och skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders specifika krav.

På SWL har vi över 70 års erfarenhet inom konstruktion av stål för industriella tillämpningar. Vi har en djup förståelse för materialet stål och dess möjligheter. Vi är specialister på att ta fram alla möjliga slags stålkonstruktioner, inklusive speciella lösningar efter dina önskemål. Inget projekt är för svårt för oss, vi ritar och tillverkar för att möta just de industriella behov ni har.Kontakta oss med dina behov och berätta om de byggen i stål för industrin du har behov av att få tillverkade, så tar vi tillsammans fram en lösning för dig.

Våra referensprojekt

SWL har en mångårig erfarenhet av att arbeta med stålkonstruktioner och det märks på de projekt vi har genomfört. Under vår referensavdelning, kan du se en samling av våra tidigare projekt.

Om stålet

Stål har använts som byggmaterial av människan under många århundraden, och det är lätt att förstå varför. Stål är ett starkt, tåligt och hållbart material, och det har en hög kapacitet att stå emot de påfrestningar som är förknippade med industriell verksamhet. Konstruktioner i stål är en viktig del av den moderna industrin och är särskilt lämpliga för krävande miljöer som kräver en robust och hållbar lösning.

Vill du veta mer? Kontakta oss!