Stålfackverk

Stålfackverk – Vi på SWL har 60 år av erfarenhet när det kommer till att tillverka stålfackverk. Hos oss produceras stålkonstruktioner som bär upp alla tänkbara byggnader och konstruktioner. Självklart så ritar vi och bygger alla våra produkter speciellt för kundens behov och önskemål.

Allt började i efterkrigstidens Sverige. Behovet av byggmaterial var stort, vårt land genomgick en stor byggbom. I Smedjebacken låg ett klassiskt stålverk som mötte den nya tidens önskemål med att lansera en ny produkt, SWL-balken.

Sedan dess har våra stålkonstruktioner satt standarden på marknaden. Vi har våra rötter i Bergslagens järn och stålhantering. Men blickar alltid nyfiket framåt hur vi ska kunna förnya och modernisera våra produkter.

 

Stålfackverk är komplexa konstruktioner. Om de ritas och byggs av fackmän med genuin kunskap så håller de över lång tid. Det finns många exempel på kända byggnader som är byggda av fackverk, Eiffeltornet i Paris är ett, i Sverige så är den numera klassiska arenan Globen byggd av ett stålfackverk i taket.

Vi kan leverera till alla kunder, vår gedigna erfarenhet och kunskap gör att inget arbete är för litet eller framförallt för stort. I vår fabrik i Smedjebacken så gör vi allt arbete, från ritbordet till det att ni får era stålfackverk levererade. Detta gör att vi kan ha en total kontroll över hela tillverkningsprocessen och därigenom också garantera er den bästa kvalitén och självklart säkerheten.

Vi följer självklart alla myndighetsföreskrifter, standarder och regelverk. Alla produkter testas noga innan vi levererar dem till er. Och självkart kommer de färdiga att monteras.

Stålfackverk

Vill du veta mer? Kontakta oss!