Rörbryggor

Rörbryggor – I 60 år har SWL-balken används till rörbryggor i hela Sverige. Vårt hantverkskunnande har följt med oss och utvecklats med tiden. I dag kan vi stolt konstatera att våra produkter sätter standarden på marknaden.

Allt började på Smedjebackens järnverk efter det andra världskriget fick Sverige uppleva en byggbom utan dess like. Behovet att nytt och kvalitativt byggmaterial var stort. Då föddes SWL-balken, ett gediget hantverk tillverkat av svenskt stål i hjärtat av de mytomspunna Bergslagen.

Direkt blev det en succé, SWL-balken kunde användas till flera olika saker. Såsom takstolar, rörbryggor och andra avancerade stålkonstruktioner. Sedan dess har SWL-balken utgjort grundelementet i rörbryggor på byggen i hela Sverige. Det är fortfarande en kvalitetsprodukt att räkna med. Rötterna finns kvar i den traditionella svenska stålindustrin. Men samtidigt blickar vi nyfiken framåt.

 

Om du beställer rörbryggor från SWL i Smedjebacken så får du dem färdiga för konstruktion. Vi tillverkar dem i varmvalsat stål i en tätsvetsad konstruktion. Allt för att ni ska få det bästa tänkbara. För oss är det viktigt att fortsätta sätt standarden på marknaden.

Därför följer vi inte bara alla myndighetsföreskrifter, standarder och regler, vi strävar mot att sätta standarden för hela branschen. Vi se till varje kunds speciella behov och tillverkar rörbryggor som kommer monterbara och helt färdiga till er.

Vi har erfarenhet av att tillverka rörbryggor för alla tänkbara ändamål. Självklart också med tillhörande gångbryggor och räcken om så önskas. Våra kunder finns över hela Sverige och har i decennier beställt rörbryggor av oss.

Rörbryggor

Vill du veta mer? Kontakta oss!