Låglutande tak – konstruktion

Behöver du få låglutande tak konstruerade? Vänd er till SWL – vi kan tillverkning av låglutande tak och alla andra slags tak. SWL Stålkonstruktioner AB är ledande inom konstruktion och tillverkning av takstolar i stål.

För konstruktion av låglutande tak, erbjuder vi exempelvis nockat sadelfackverk. Detta lösning, som ger större takutrymme, eftersom den vinklas uppåt. Detta kan behövas vid konstruktion av låglutande tak, så att inte rummet under blir eller upplevs vara litet eller trångt.

Kontakta för att få en offert med pris.

SWL kan konstruera låglutande tak

Vi har en lång branschvana och ligger bakom takstolar och andra stålkonstruktioner till många byggprojekt. Nuförtiden är SWL-balken ett inom byggindustrin väletablerat begrepp. Anledningarna till det är många, inte minst att vi har ritat, tillverkat och installerat stålkonstruktioner sedan efterkrigstiden.

Produktion i egna lokaler

All vår produktionen sker i egna lokaler i Smedjebacken i Dalarna. Här gör vi allt från ritning till att färdigställa våra produkter i vår fabrik. Dessutom har vi ett eget måleri varför vi kan producera med precision och säkerställa en effektiv arbetsprocess.

Givetvis testar vi samtliga konstruktioner som lämnar vår fabrik mycket noga. Vi lägger stor vikt vid att förutse alla påfrestningar som våra produkter kan utsättas för.

Vi följer också alla kvalitetskrav, standarder och myndighetsföreskrifter. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig helt trygga med våra konstruktioner och att dessa skall hålla över tid. Låglutande tak konstruerade av SWL byggs inte inte bara för idag, utan för många år framåt.

Parallelfackverk

Vill du veta mer? Kontakta oss!