Låt oss bygga fackverk i Uppsala åt er

Välkomna till SWL Stålkonstruktioner – er självklara partner för fackverk i Uppsala. Med över sjuttio års erfarenhet inom byggbranschen och våra rötter förankrade i Smedjebackens Valsverk, är vi experter på stål och fackverk. Oavsett om ni behöver fackverkslösningar till kommersiella fastigheter, broar, industriella anläggningar eller andra byggprojekt, så kan vi leverera lösningar som uppfyller era krav på funktionalitet och hållbarhet.

Erfarna tillverkare till er projekt i Uppsala

Vårt team av kunniga experter har lång och djupgående erfarenhet av att arbeta med fackverk. Vi erbjuder en helhetslösning – från beställning till konstruktion och tillverkning – allt under samma tak. Genom att göra detta kan vi säkerställa att vi bibehåller full kontroll över kvaliteten och säkerheten i varje steg av processen. Vårt mål är att leverera fackverkslösningar som möter era förväntningar och behov.

Alltid med kvalitetssäkring

Vi förstår vikten av att leverera pålitliga och hållbara fackverkkonstruktioner. Därför är alla våra produkter kvalitetssäkrade och certifierade enligt SS-EN 1090-1 standarden. Ni kan vara trygga med att vårt fackverk är av högsta standard och byggt för att möta de krav som ställs på era projekt.

Vi vill bidra till Uppsalas Framtid

Vi är stolta över att vara en del av stadens framtid genom att leverera fackverk som bidrar till byggnader och infrastruktur. Oavsett om det är en bro som ska förbinda stadsdelar eller en industriell anläggning som kräver hållbara lösningar, är vårt fackverk vara det rätta valet för era byggprojekt i Uppsala.

Kontakta oss

Så om ni söker erfarna och pålitliga experter för att bygga eller konstruera med fackverk, tveka inte att välja SWL Stålkonstruktioner. Vi är redo att möta era unika krav och förverkliga era visioner. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en starkare och mer innovativ framtid för era fackverksbyggprojekt.

Vill du veta mer? Kontakta oss!