Behöver du bygga eller konstruera med fackverk i Stockholm? Då kan SWL Stålkonstruktioner vara rätt val för dig. Vi har över sjuttio års erfarenhet i branschen, med våra rötter i  Smedjebackens Valsverk. Så vi kan stål och vi kan i synnerhet fackverk.  

Oavsett om det handlar om kommersiella fastigheter, broar, industriella anläggningar eller andra konstruktioner i stål, kan vi tillverka fackverk i Stockholm som möter dina krav på såväl funktionalitet som estetik. Alla våra produkter är dessutom kvalitetssäkrade produkter – certifierade enligt SS-EN 1090-1

Hur vi tillverkar fackverk till våra kunder i Stockholm

Genom att ha allt från beställning till konstruktion och tillverkning under samma tak kan vi upprätthålla en perfekt kontroll över kvalitet och säkerhet i varje steg. När ni skickar in er beställning tar vår dedikerade konstruktionsavdelning hand om den och arbetar tillsammans med er för att förstå era specifika behov och krav.

Vi vill bidra till Stockholms framtid

Stockholm är såklart en stad som blomstrar med företag och projekt inom flera industrier, och på SWL Stålkonstruktioner är vi redo att bidra till den ständiga utvecklingen och tillväxten. Oavsett om du behöver hjälp med att forma den ikoniska siluetten av stadens skyline, eller förbättra den industriella ryggraden för produktion och transport, så kan vi vara lösningen du söker när du vill bygga eller konstruera  med fackverk i Stockholm.

Vill du veta mer? Kontakta oss!