Balkverk från SWL Stålkonstruktioner

Utforska SWL Stålkonstruktioner AB för marknadsledande balkverk och skräddarsydda stålkonstruktioner. Våra balkverk utgör en central del av vårt omfattande sortiment och representerar över 70 års hantverkstradition och expertis inom svensk byggsektor.

Vad är balkverk?

De utgör en grundläggande strukturell komponent inom byggindustrin och består av horisontellt placerade balkar som bär upp lasten från överliggande konstruktioner. SWL-balken, vår symbol för kvalitet, utmärker sig som en pålitlig och hållbar lösning för, vilket har gjort oss till marknadsledande inom området.

Våra balkverk håller hög kvalitet

Vårt dedikerade team tillverkar balkverk och andra stålkonstruktioner med precision i våra egna produktionslokaler i Dalarna. Från beställning till färdig produkt följer vi processen noga för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Certifierade enligt SS-EN 1090-1 garanterar vi att våra produkter uppfyller de strängaste branschkraven.

SWL – tradition och utveckling

Historiskt rotade i Smedjebackens Valsverk kombinerar vi tradition med modern innovation. SWL strävar efter att vara närvarande i Smedjebacken samtidigt som vi levererar stålkonstruktioner över hela Sverige och internationellt.
Vår imponerande lista av tillfredsställda kunder vittnar om vårt engagemang för att skapa balkverk av högsta kvalitet. Vi värnar om din trygghet genom hela processen och erbjuder personlig och anpassad service. Beställ din balkar från från SWL för en pålitlig och skräddarsydd lösning som möter dina unika behov.